top of page

WELKOM

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk aan huis. In dit gesprek bespreken we jouw vraag en mijn mogelijkheden om daar samen mee aan de slag te gaan. Ik geef uitleg over de verschillende methoden die ik gebruik, altijd afgestemd op jouw vraag en doel. Ook ontdekken we of er een klik is tussen ons, die wat mij betreft essentieel is in de begeleiding. Voor dit gesprek (30-45 minuten) breng ik geen kosten in rekening.

Je hebt geen verwijzing nodig voor mijn begeleiding omdat ik werk vanuit de complementaire zorg.  De begeleiding kan in samenwerking met bijvoorbeeld de huisarts of een andere verwijzer.

Is het voor ons alle twee duidelijk dat we met elkaar verder willen, dan volgt een afspraak voor de intake en het maken van een (begeleidings)plan, aan de hand van jouw wensen en doelen. Vervolgafspraken plannen we samen. We evalueren regelmatig of we op de goede weg zijn.

Ik ga uit van een consult van 75 minuten. Dat kost 75 euro.  Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.  In veel gevallen vindt (gedeeltelijke) vergoeding plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor het NFG Vergoedingenoverzicht. De frequentie en een geschikt tijdstip stemmen we samen af. Ik ben daarin flexibel.

Ondanks dat ik altijd mijn best doe om mijn klanten zo goed mogelijk te van dienst te zijn, kan het voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent over mijn begeleiding . Dat hoor ik graag. Ik zal er dan - in alle redelijkheid - alles aan doen om de relatie zo goed mogelijk te houden en de situatie te herstellen. 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)  waar ook de klachtenprocedure volgens de Wkkgz, is ondergebracht.

REGISTRATIEGEGEVENS

Kamer van Koophandel: 84292814

BTW-nummer:  NL003951395B46

NFG registratienummer:  9616

AGB code:  90091383

Registertherapeut BCZ® licentie:  220772R

BIG: 59005692230

bottom of page